TOP 4 bucket list (ja linkkivinkki edullisten lentojen metsästäjille)

Yhteistyössä: www.tarjoushaukka.fi

Jaa että mikä bucket list? No lyhykäisyydessään lista niistä asioista, joista haaveilee, että ”kyllä minä vielä jonain päivänä…” Tässä siis mun TOP 5 -matkakohteet, joissa en ole vielä käynyt (ei tosin missään tietyssä järjestyksessä).

 

Kuva. www. pixabay.com

 

Rooma

Napolissa ja Firenzessä olen käynyt, mutta Rooma on näkemättä. Kaksi kertaa olen ollut lähellä, kun risteilyalus on pysähtynyt Civitavecchian satamaan, mutta en ole suoraan sanottuna uskaltanut lähteä Roomaan viideksi tunniksi. Sen verran olisi aikaa risteilyn yhteydessä.

Mulle on ihan selvää, että Roomaa ei siinä ajassa ehdi nähdä yhtään, korkeintaan napata gelaton jostain pikkukojusta ja ihmetellä, että mitäs nyt sitten. Joten… jatkan odottelua, kyllä me vielä jonain päivänä kohtaamme. (Jos muuten Rooma kiinnostaa, niin käy tutustumassa mahtavaan Opas Roomaan -sivustoon. Aivan uskomattoman kattava paketti Roomasta.)

 

Kuva: www.pixabay.com

 

Vietnam

Vähän menee laidasta laitaan nämä toiveeni, mutta mitä sen väliä. Rakastan hyvää ruokaa (niin kuin varmaan kaikki) ja ne muutamat kerrat, kun olen päässyt maistamaan vietnamilaista ruokaa, ovat tehneet selväksi sen, että vielä joskus on aivan pakko päästä paikan päälle maistelemaan pho -keittoa. Ja kun taivaalliseen ruokaan lisää upeat rannat, niin oon jo miltei siellä. Ainakin haaveissani.

 

Kuva: www. pixabay.com

 

Mendoza, Argentiina

Etelä-Amerikka on ihan kokonaan valloittamatta. *huoh* Opettelin juomaan punaviiniä 15 vuotta sitten, kun tapasin mieheni. Ihan ekat viinit olivat argentiinalaisia ja etenkin Caballo de Mendoza oli suuri suosikkini. Nykyään suosin ehkä vähän rotevampia viinejä, mutta takaraivoon on jäänyt kytemään ajatus Mendozan viinialueesta. Viinimatkailu on todellakin antoisaa ja kokemuksia olisi kiva saada lisää. Jostain pitäisi vaan löytää aikaa lähteä. (Tämän tekstin lopussa on muuten linkit viinitilavierailuihin Australiassa ja Kanariansaarilla.)

 

Kuva: www.pixabay.com

 

Seychellit

Taas palattiin rantateemaan. Edelleen hakusessa on se oma unelmaranta, vaikka hyviä ehdokkaita voittajaksi on jo aika monessa maassa. Tämänhetkiset suosikkini ovat Fidzi-saarilla ja Kreikassa, mutta Seychellit kuulostaa mun korvaan paratiisilta. Siellä voisi ihan lötkönä vaan relata rannalla ja nauttia maisemista.

Ihan ensin voisi tietenkin tutkia, missä ihan tarkkaan ottaen Seychellit sijaitsee, en todellakaan ole mikään maantietoguru. Onneksi on gps keksitty.

 

Uusia haaveita tulee lähes viikoittain ja itse olen (ainakin ajoittain) sen verran nuuka käytännöllinen, että sopeutan haaveiluni sopiviin lentotarjouksiin. Facebook on toki niitä tulvillaan, mutta Suomesta lähteviin lentotarjouksiin kätevä työkalu on Tarjoushaukan halvat lennot ja äkkilähdöt.  Tällä hetkellä (marraskuussa 2017) sivustolta voi bongata ainakin superedullisia lentoja Dubaihin ja Hong Kongiin. 

Itselleni Tarjoushaukka oli tuttu entuudestaan vain alennuskoodeista ja ilahduin löytäessäni sieltä nykyään myös lento-osuuden. Toivottavasti löydän sieltä tulevaisuudessa lennot johonkin tämän haavelistani kohteeseen.

Ihan täydellinen päivä | Jacob’s Creek Wines, Barossa Valley

Bodegas El Grifo – viinitilavierailulla Lanzarotella


Matkailoja voit seurata myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä.

Facebookissa suunnittelen kaikenlaista, innostun milloin mistäkin ja jaan risteilyjuttuja ja viinivinkkejä. Instagramin puolella pääsee seuraamaan matkoja reaaliajassa ja fiilistelemään menneitä. Twitteristä minut löytää… no, joskus. 

 

 

One thought on “TOP 4 bucket list (ja linkkivinkki edullisten lentojen metsästäjille)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.