Taas mennään!

Kevät!! Vihdoinkin se on täällä. Talven matkat ovat menneen talven lumia (sopiva sanonta tähän kohtaan) ja on aika kurkata tulevaan. Olen enemmän kuin innoissani tulevista reissuista, eikä edes jatkuvat räntäkuurot vie hymyäni pois.

 

Palmuja Vanuatulla

 

Celebrity Silhouette, 7 yön läntisen Karibian risteily

Jos tuohon risteily-sanaan saisi sellaisen enkelikuoron linkkiin laulamaan, niin voisi suunnilleen tulla sopivat fiilikset. Tämä risteily on siis juuri se sama, jonka varaamisesta kirjoitin jo Matka 2016 -messujen jälkeen. Eli tämä reissu on varattu reilusti yli vuosi sitten.

On muuten ollut vaikeaa odottaa, mutta nyt odotusta on jäljellä enää vajaat 3 viikkoa. Pitkäperjantaina lennämme Lontoon kautta Miamiin – lentoyhtiönä oma lempparini British Airways – ja pääsiäissunnuntaina pääsemme laivaan.

 

 

Risteilyreitti

Lähdemme matkaan Fort Lauderdalesta ja ensimmäisenä pysähdyspaikkana on Bahamasaaret ja CocoCay, joka on Royal Caribbean -konsernin omistama saari. Yhden meripäivän jälkeen onkin 3 päivän putki satamia ja eri maita, kun rantaudumme Meksikoon, Cozumelin saarelle, Caymansaarille ja Jamaikalle.

 

Ja mitä ihmettä aiomme viikon aikana tehdä?

 

Unelmaranta Karibialla

 

Snorklaamassa Karibialla

 

Allasalueella

 

Tämä loma on tarkoitettu lepoon ja nauttimiseen, eli ihan varmasti vietämme aikaa rannalla, laivan allasalueella ja vedessä. Toivottavasti pääsen snorklaamaankin, tarkoitus olisi Caymansaarilla käydä treffaamassa rauskuja.

 

Ravintolasali, Voyager of the Seas

 

juustolautanen

 

Parvekkeella Voyager of the Seas -aluksella

Ja se aika, mikä rantalöhöilyltä jää, menee herkutellessa tai parvekkeella maisemia ihaillessa. Mun mielestä ihan hyvät suunnitelmat viikoksi.

 

Palmuja

 

Torrevieja, Espanja

Me palaamme Torreviejaan!! Tästä mä olen niin iloinen. Vuonna 2016 vietimme Torreviejassa melkoisen mahtavat 10 viikkoa osana vuorotteluvapaatamme ja nyt päätimme lähteä kesäloman alkajaisiksi Espanjaan kolmeksi viikoksi.

Ensimmäiseksi viikoksi saamme matkaseuraakin, kun Tallinnan-matkalta tuttu työkaverini lennähtää miehensä kanssa mukaan ja pääsemme näyttämään, mikä meitä Torreviejassa oikein kiehtoo. Tarkempia matkasuunnitelmia pitänee tehdä tässä kevään aikana, onneksi sentään töitä on jonkin verran jäljellä ennen loman alkamista.

 

Punta Prima, Torrevieja

Torreviejan maisemia

Vuokra-asuntomme on jälleen lähellä Punta Priman aluetta. Viihdyimme siellä niin hyvin viime reissullamme, että lähdimme automaattisesti hakemaan tämänkertaista vuokra-asuntoa samalta suunnalta.

 

Appelsiineja

Markkinoille on päästävä, se on ihan selvä. Muuten sitten tarkempia matkajuttuja kesäkuussa. Tässä linkkejä aiempiin Torreviejan juttuihini:

Antiikin roomalaisista flamencon rytmeihin
Mennään hiljaa markkinoille
Omat suosikkini Torreviejassa

Aika kiva kevät-kesä on siis tulossa. Eikä varmaan tullut kenellekään yllätyksenä, että suunnitelmissa on aika monta rantapäivää.

Koska rannat+kirjat+aurinko=matkailoja. <3

 

Rantafiiliksissä


Matkailoja voit seurata myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä.

Facebookissa suunnittelen kaikenlaista, innostun milloin mistäkin ja jaan risteilyjuttuja ja viinivinkkejä. Instagramin puolella pääsee seuraamaan matkoja reaaliajassa ja fiilistelemään menneitä. Twitteristä minut löytää ainakin maanantaisin #matkachatin aikaan.

2 thoughts on “Taas mennään!

    1. Kiitos, Virpi! Tällä kertaa odottaminenkin tuntuu ihan mukavalta, kun on kivoja matkoja tiedossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *