Matkailoja-blogi: Tauko ohi, uusia reissujuttuja tulossa

 

Satunnainen matkabloggaaja tässä, terve!

 

 

Blogitauko on venähtänyt taas turhan pitkäksi ja olenkin pohtinut, kannattaako edes jatkaa enää bloggaamista. Matkoja on tänä vuonna ollut enemmän kuin varmaan koskaan aiemmin, joten materiaalia riittäisi.

 

St Maarten

 

 

 

Missä siis mättää?

 

Olen viime kuukausien aikana miettinyt bloggaamistani ja siihen liittyviä faktoja. Ensimmäinen ja tärkein on se, että päivätyöni -opettaminen- vie aikaa just niin paljon kuin sille annan. Työ ei suinkaan lopu siihen, kun lähden koulusta. Arkena ei aika riitä millään bloggaamiseen ja viikonloppuisin helposti annan itselleni luvan levätä ja rentoutua.

Blogijuttujen kirjoittamiseen ja kuvien vaitsemiseen sekä muokkaamiseen menee helposti tuntikausia. Jopa silloin, kun kaikki toimii ja flow on päällä. Ne tunnit olen työviikkojen aikana käyttänyt mieluummin itseeni ja levännyt.

 

St Thomas USVI

Hauska harrastus, mutta ei muuta

 

Selvä fakta on myös, että tästä blogista ei tule kovin suurta, enkä tule saamaan mitään hienoja yhteistöitä eri tahojen kanssa. Se on mulle ihan jees. Reissut koulun loma-aikojen ulkopuolella on suoraan palkasta pois ja kun just tulimme takaisin viikon reissulta, on tämän kuun tili aika paljon pienempi.

Eli mä ryhdyn ihan iloisena satunnaiseksi bloggaajaksi. Bloggaan, kun siltä tuntuu. En stressaa kävijämääristä tai seuraajista somessa. Mä teen ihan täysin mun näköistä blogia. Rentoa fiilistelyä.

 

Cocoa Beach

 

Kiitos teille lukijoille, jotka pysytte messissä. Risteilyjuttuja on tulossa ja uusia reissuja jo varattuna.

 

Iloinen bloggaaja St Thomasilla

 

Kuvat on pientä teaseria Karibian-risteilyltä lokakuussa 2018. 

 

 

4 thoughts on “Matkailoja-blogi: Tauko ohi, uusia reissujuttuja tulossa

  1. Niin sen pitää ollakin. Kirjoita blogia silloin, kun siltä tuntuu ja älä ota stressiä. Itse olen välillä väsännyt blogia hampaat irvessä yön pikkutunneilla ja ei siinä mitään järkeä ollut. Olen nykyään paljon rauhallisempi ja vähemmän stressaantunut, kun en katso aikatauluja blogin suhteen vaan odotan sitä flow’ta.

    1. Kiitos kommentista. Mä pysyttelen onnellisena pikkukalana blogimeressä ja lopetan turhan stressaamisen.

  2. Kiva kuulla, että palaat! Stressata ei tästä kannata. Itsellä ainakaan ei ole tavoitteita olla se kaunein ja paras vaan ihan omaksi ilokseni juttuja kirjoittelen. Tosin nyt viime aikoina niitä on ehtinyt tekemään enemmän kuin tavallisesti.

    1. Kiitos, Sari. Mulla on vaan sellainen pieni, sisäinen ääni, joka vaatii olemaan paras. Yritän tukahduttaa aitä tässä samalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.