Matka 2016 lähestyy…

Teksti on alunperin julkaistu 4.1.2016.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma on taas täällä! Matka 2016 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.-24.1.2016. Messuilla voi tutustua jopa 80 eri maan matkailutarjontaan.

Kuva: Messukeskus

Messujen partnerimaana on tänä vuonna Espanja ja itse odotankin innolla lisää tietoa Espanjan lomakohteista sekä kulttuurinähtävyyksistä. Näytteilleasettajista löytyy ainakin Baleaarien, Galician, Madridin,Baskimaan, Valencian ja Gran Canarian matkailutoimistot. Myöhemmin keväällä olen lähdössä Espanjaan ja haen varmasti lisätietoa matkaani ajatellen.

Kuva: Messukeskus

Toki sydäntäni lähellä on myös risteilyt. Aion ehdottomasti olla paikalla perjantaina 22.1. klo 14, kun We Love Cruises Oy:n toimitusjohtaja Tony Pokkinen kertoo Karibian- ja Välimeren -risteilyistä Royal Caribbean -lavalla. Lauantaina samalla lavalla voi kuulla Adalmina’s Adventures -matkabloggaaja Anna-Katrin kokemuksia Karibian saarilta sekä Risteilykeskus.fi:n risteilyasiantuntijan Petri Sirénin tietoiskua Alaskan -risteilyistä.

Kuva: Messukeskus

Eniten olen kuitenkin innoissani siitä, että pääsen messuille bloggaajapassilla ja sitä kautta paikalle jo torstaina 21.1. ammattilaispäivään! Torstain ohjelmasta minua eniten kiinnostaa Sonera Inspiration Stagen Matkailun trendit ja tulevaisuus -asiantuntijapaneeli, Costa Blancan esittely ja sokerina pohjalla englanninkielinen esitelmä Understanding the Value and Working with Social Media & Travel Bloggers.

Kuva: MessukeskusTorstain ja perjantain messuannista kirjoitan toki tännekin koosteen. Tällä hetkellä käyn vielä hieman neuvotteluja kotona, että onnistuuko osallistuminen lauantainakin. Rantapallo Meeting Pointilla on nimittäin aamupäivällä varmasti kiinnostavaa asiaa matkabloggaamisesta.


Oletko sinä lähdössä Matka 2016 -messuille? Mikä siellä kiinnostaa eniten?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.