Yhteistyö

Elämän pienet nautinnot: rakkaus, matkat, ruoka ja viini.

Niistä syntyy Matkailoja.

 

Blogini pääpaino on tietenkin matkoissa. Matkailussa minua kiinnostaa matkailun helppous ja edullisuus. Ja ehdottomasti lämpö. Naparetkille minua on turha houkutella.

Rakastan:

  • risteilyjä. Olen risteillyt Itämeren lisäksi Välimerellä, Karibialla ja Tyynellämerellä. Risteilyelämä on juuri minulle ja kukkarolleni sopivaa luksusta.
  • rantalomia. Omatoimisten matkojen lisäksi myönnän ostavani valmismatkoja, mikäli ne budjettiin sopivat. Rantoja on nähty Thaimaasta Floridaan, eniten kuitenkin kaipaan Kreikan rantoja.
  • hyvää ruokaa. Blogin ruoka-arvioihin vaikuttaa se fakta, että matkakumppanini ja puolisoni on keliaakikko. Jaan mielelläni tietoa gluteenittomista ruokapaikoista matkoiltamme.
  • hyvää viiniä. Viini-innostukseni heräsi Australiassa vuonna 2006 ja nykyään nautin uusien rypäleiden tai rypäleyhdistelmien testaamisesta. Vakisuosikkini on shiraz. Keräämme myös pientä viinikellaria kotiimme.

 

057

Olen nelikymppinen opettaja, jonka lomat kuluvat matkoilla. Matkassani kulkee useimmiten myös aviomieheni. Blogini tekstit syntyvät siis keski-ikäisen pariskunnan rennoilla, mutta (yleensä) hyvin suunnitelluilla reissuilla.

 

Tässä esimerkkejä toteutuneesta yhteistyöstä:

Viinin viemää | Hewitson Wines

Viininpunainen iltapäivä | Yalumba Wines

Ihan täydellinen päivä | Jacob’s Creek Wines

Olen myös kirjoittanut pieniä matkakolumneja Kaarina-lehteen keväällä 2016:

Missä taivas on?

Changi, maailman paras lentokenttä

Mennään hiljaa markkinoille


Mikäli olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä blogini kanssa,

ota yhteyttä ja sovitaan yhteistyön muodosta.

Annan mielelläni lisätietoja blogini lukijakunnasta.

pirita@matkailoja.fi