Kiitos ja näkemiin!

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, onko tässä bloggaamisessa mitään mieltä. Päivityksiä tulee harvoin ja aikaa yhden postauksen tekemiseen menee tuntitolkulla.

Bloggaaminen on ollut minulle ainoastaan harrastus. Missään vaiheessa en ole tienannut tällä kirjoittelullani. Päivätyöni opettajana on aikaa vievää ja välillä stressaavaa ja kun olen lomalla, haluan lomailla. Täytyy todeta, että en halua lomamatkalla miettiä juttuaiheita tai ottaa satoja kuvia blogia varten.

Viimeinen niitti tälle harrastukselle oli se, että en kelvannut enää Matkamessuille bloggaajaksi. Olen kirjoittanut tätä blogia reilut 3 vuotta, mutta yhtäkkiä sain viestin, että blogini aihepiiri tai lukijamäärä ei ole riittävä. 

Joten on tullut aika lopettaa. Risteilyjuttuja kaipaaville suosittelen lämpimästi Passionate Traveller -blogia. Kirsi kirjoittaa risteilyistä rentoudella, jota kadehdin. Voi, kun olisin itsekin pystynyt samaan.

Kiitos kaikille teille, jotka olette blogiani lukeneet ja jättäneet kommentteja. Nyt on hyvästien aika. 

(PS. Instassa jaan edelleen reissukuvia omaan aikatauluuni sopien käyttäjätilillä @seasidefrenzy . Ensi kuun risteilylle en aio edes hankkia wifiä. Koska lomailen.)

3 thoughts on “Kiitos ja näkemiin!

  1. No voih, sinulla on risteilyjä takana ja tulossa siihen malliin, että mielelläni olisin lukenut niistä. Ymmärrän toki, että tämä bloggaaminen on aikaa vievää ja kun itsekin olen päivätöissä ja blogi harrastus, niin kyllä sitä välillä miettii kaiken mielekkyyttä aikatauluongelmien takia. Anyway, vaikka lopetatkin niin toivon pääseväni tulevaisuudessa osalliseksi risteilyistäsi edes kuvien kautta.

    Harmi tuo Matkamessu-juttu. En kyllä ymmärrä.

    Kaikkea hyvää sinulle!

    1. Ymmärrän päätöksesi. Sulla on hieno blogi, harmi että koet näin. Tee kuitenkin niin kun parhaaksi näer.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.