Blogin uudet tuulet: uusi nimi, uusi osoite

Tervetuloa Matkailoja-blogiin! Virallisesti blogi aukeaa ensi viikolla ja toivottavasti olen siihen mennessä saanut ison osan tekstejä siirrettyä vanhasta blogistani.

Minä olen Pirita, tämän blogin kirjoittaja ja ahkera matkojen varaaja. Matkoillani mukana kulkee useimmiten mieheni Kari, koska me muodostamme toimivan kaksikon – kotona ja muilla mailla.

Saatat ehkä tuntea jo minut matkablogistani Omatoiminen pakettimatkailija, mutta olen nyt vuoden verran miettinyt, että tulipa valittua pitkä ja hankala nimi. Samanlaista palautetta olen saanut myös muutamalta lukijalta, joten totesin, että nyt on aika muuttaa nimeä ja osoitetta.

Uusi nimi löytyi sattumalta. Jonnekin taas kirjoitin tuota pakettimatkailijaa ja vahingossa i-kirjaimen tilalle tuli o. Matkailija muuttui muotoon matkailoja. Siinähän se sitten oli, uusi nimi.

Niinpä aloitin uuden blogin, uudella alustalla (iik, WordPress) ja uudella nimellä. Matkailoja tuo esiin pieniä iloja kotoa ja maailmalta, mutta heti alkuun kerron, että kovin seikkailuhenkistä reppureissailua ei tästä blogista löydy.

Sen sijaan täältä löytyy (tai tulee löytymään) aikuisen pariskunnan matkoja rannoille ja risteilyille – noin pääosin siis. Kaupunkilomillakin käymme silloin tällöin.

Tervetuloa siis uudet ja vanhat lukijat! Matkailoja löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.

4 thoughts on “Blogin uudet tuulet: uusi nimi, uusi osoite

  1. Onnea uudistuneelle matkablogille ja uudelle nimelle! Hyvä nimi!
    Itsekin noin vuosi sitten muutin bloggerista wordpressiin ja vaikka blogger kaikkine oikkuineen on helppo, tuttu ja turvallinen, niin on sitä wordpressikin! Olen ollut tyytyväinen vaihtoon ja ennekaikkea ulkoasuun saa niin paljon erilaisia vivahteita wordpressillä kuin bloggerilla.

    1. Kiitos Virpi! Kovin täällä vielä ihmettelen wordpressin ominaisuuksia, mutta ulkoasun puolesta iso plussa jo nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.