100 päivää omaa aikaa

Viime viikon eli koulujen talviloman ajan jo totuttelin lomaelämään ja nyt -vihdoinkin- olen ensimmäistä päivää vuorotteluvapaalla. On tätä odotettukin! Suunnittelin viikonloppuna, että teen tänään vaikka mitä, mutta toisin kävi. Kello on miltei kaksi iltapäivällä ja olen edelleen pyjama päällä. Koska mä voin.

australia-2006-2007-195
Palm Coven ranta Australiassa

Katsoin ensin aamulla Oscar-gaalan, jonka tallensin viime yönä. Kaukana ovat ne ajat, kun laitoin kellon soimaan puoli neljältä aamuyöllä, katsoin Oscarit ja lähdin siitä töihin. Enää ei tullut mieleenkään, että heräisin sen vuoksi noin aikaisin. Ihanaa, kun saa nukkua niin pitkään kuin huvittaa.

gdansk-2008-002
Sopotin rannalla vuonna 2008

Onhan minulla toki ohjelmaakin ja tekemistä seuraavan kahden viikon ajan. Käyn kavereita moikkaamassa, pesen kotiimme eksyneen pyykkivuoren pois, vien auton kesähoitoon, hoidan matkavakuutukset kuntoon jne. Listassa on yllättävän paljon asioita, jotka pitää hoitaa ennen kuin lähdemme matkaan.

006
Akumalin ranta Meksikossa

Mutta ei siis tänään. Tänään nautin pyjamapäivästä, vaikka hieman omatunto kolkutteleekin. Paremminkin voisi muka aikansa käyttää. Pyh, sanon minä. Ei tänään.

003
Kata Beach Thaimaan Phuketissa

Mieli on jo vahvasti lämpimässä ja uimarannalla, joten tämänkertaiset kuvat rannoilta eri puolilta maapalloa.


Matkailoja voit seurata myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä.

Facebookiin laitan paljon matkasuunnitelmia ja -haaveita ja Instagramissa pääset seuraamaan matkojani reaaliajassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.