Blogin takana

027

 

Hei, minä olen Pirita, Matkailoja -blogin kirjoittaja. Olen iloinen ja sanavalmis bloggaaja, palkkani saan opettamisesta. Olen aikaisemmin kirjoittanut matkablogia Omatoiminen pakettimatkailija ja nyt siis keräilen Matkailoja.

Matkailussa pidän siitä, kun pääsen uusiin (tai tuttuihin) maisemiin. Minulle loma on vasta lomaa, kun pääsen kotoa pois. Rakastan ruoanlaittoa ja matkoillani nautin paikallisesta ruoasta ja tunnelmasta.

Suurimmat matkailoni saan siitä, että matkailen usein ja yritän tehdä reissuni mahdollisimman edullisesti. Nuukailemaan en matkoilla kuitenkaan ala, vaan nautin elämästä – kuitenkin kohtuudella.

 

me
Kuvassa myös elämän- ja matkakumppanini, rakas mieheni Kari.

Iän karttumisen myötä olen huomannut, että voin aivan hyvin mennä uudelleen samoihin matkakohteisiin – ja jopa samoihin hotelleihin. Mitä enemmän ikää tulee, sitä vähemmän minulla on ehdottomia asioita. Yksi asia kuitenkin on ja pysyy: matkoille pitää päästä, mielellään useamman kerran vuodessa.

Erityisen höpsähtänyt olen risteilyihin ja rantalomiin ja tulen kirjoittamaan niistä paljon. Seikkailuhenkistä luontoretkeilyä sen sijaan täältä ei tule löytymään. Kirjoitan siitä, mistä tiedän ja mistä pidän. Matkailoja löytyy aina!